Andrea Vogel

Andrea Vogel

Andrea Vogel is partner in de audit praktijk bij Ernst & Young (EY) in Den Haag en de kartrekker binnen EY Nederland en België voor Strategic Growth Markets (SGM). Als de SGM leader is zij verantwoordelijk voor account development maar ook marktbewerking van deze groep snel groeiende bedrijven. Daarnaast onderhoud Andrea Vogel een eigen portefeuille van cliënten met een focus naar SGM en uit dien hoofde begeleid zij zelf heel snel groeiende bedrijven in al hun facetten van start up, PE/VC backed tot aan een eventuele beursgang. Binnen de functie van SGM leader geef Andrea Vogel mede leiding aan focusgroepen Private Equity en IPO.

Carrière hiervóór.
Al vanaf haar 18e jaar is Andrea Vogel in dienst bij EY en is in de carrièreladder opgeklommen van jongste assistent naar partner in de audit praktijk. Gestart op het Ernst & Young kantoor in Rotterdam met een focus op haven en logistiek. Vanaf 2006 is zij overgestapt naar het Ernst & Young kantoor in Den Haag en vanaf die tijd focussed zij zich op Strategic Growth Markets. 

Persoonlijke situatie.
Andrea Vogel woont samen met partner en dochter. Naast fitness en skeeleren voor de nodige sportieve inspanning en ontspanning gaat veel van haar vrije tijd op aan het bezoeken van popconcerten en waar mogelijk aan zon- en sneeuwvakanties. Verder rijdt zij graag motor. Daarnaast heeft zij een interesse in filosofie, kunst en culinair koken/eten en schildert ze.

“Ik ben in mijn leven niet zozeer gericht op het bereiken van doelen maar het naleven van mijn drijfveren. Die bepalen de keuzes die ik maak. Passie, authenticiteit en energie zijn voor mij belangrijke drijfveren. Mijn motto is: Voel dat je leeft! “