Roelof Bijlsma

Roelof Bijlsma

Roelof Bijlsma (1964) heeft na zijn studie Beleid en Management in de Gezondheidszorg diverse staf- en directieposten bezet in de medische, farmaceutische en dienstverlenende sector. Ook hij heeft een succesvolle telecomdienstverlener verkocht.
Hij heeft de afgelopen jaren, samen met Erik Hallers, Conclusion uitgebouwd tot een groep met gezonde, groeiende en toekomstgerichte bedrijven. Hij ziet altijd en overal mogelijkheden tot efficiency en synergie, zonder daarbij de menselijke waarden uit het oog te verliezen.

Conclusion is een onafhankelijke onderneming met 1400 medewerkers. Wij zijn de meest veelzijdige zakelijke dienstverlener van Nederland met vier disciplines: Human Capital, Communication, Organisation en Technology. Ons hoofdkantoor staat in Utrecht met vestigingen door heel Nederland.  De 25 werkmaatschappijen zijn specialisten binnen hun eigen vakgebied en werken voor de top 250 bedrijven. Conclusion levert consultancy, managed services, en detacheert professionals. Wij delen in multidisciplinaire teams onze kennis en talenten en zijn gedreven om met u een gemeenschappelijk doel te bereiken. Want we geloven dat oplossingen die in samenhang worden ontworpen beter zijn.

www.conclusion.nl