Prijzen

De winnaar krijgt van de dagvoorzitter de TalentTrofee uitgereikt. Verder ontvangt de winnaar een mooie duurzame laptop tas van DriestvanZijtveld. En een compleet verzorgd weekend voor 2 personen in Hampshire Boshotel Vlodrop. Dit houdt in: eén overnachting in een luxe tweepersoonskamer voorzien van minibar, flatscreen TV, bad en douche, een heerlijk 3 gangen diner in restaurant “de Meinweg", uitgebreid ontbijtbuffet, gratis gebruik van binnenzwembad, sauna en fitnessruimte.

Match & Mentor stelt tenslotte een mentorvoucher te beschikking die recht geeft op twee ontmoetingen van 1,5 uur met een mentor van Match & Mentor.
De tweeandere finalisten krijgen een voucher van Ariane Inden voor een uitgebreide ontspannende behandeling van ruim 1,5 uur ter waarde van € 95,-  De behandeling bestaat uit een intensieve reiniging van 25 minuten, uitgebreid huidverzorgingsadvies en een make-up make-over.
Tevens ontvangen deze finalisten een 'baginbag' van La Palmerie. Met een verrassende inhoud. 
Match & Mentor regelt verder dat de zij een uitgebreide ontmoeting hebben met een ervaren vrouwelijke ondernemer ofwel een mentor van Match & Mentor.
Uiteraard hebben alle drie de finalisten gratis toegang tot het Congres. Tenslotte krijgen zij ook een mooie makeup doos van DA Hollestelle uit Zeist.

Er wordt ook een publieksprijs uitgereikt. KLM stelt daarvoor een vliegticket Economy met bestemming binnen Europa ter beschikking. De aanwezigen kiezen op 25 januari 2011 hun favoriete kandidaat.

Marijke Jacobs van Zember stelt de speciaal ontworpen TalentTrofee ter beschikking. Zember Payrolling neemt het administratief- en juridisch werkgeverschap over. Zember Services bemiddelt de mensen en zorgt voor de rest o.a. salarisverwerking, facturering en debiteurenrisico.